Termeni și condiții

Bine ați venit pe site-ul www.votezpentrusanatate.ro

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui website, precum și ale aplicației asociate, prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website și utilizarea aplicației asociate se supune Termenilor și condițiilor de utilizare și implică acceptul explicit cu privire la aceștia.

Drepturi de autor

Campania Votez pentru Sănatăte beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislației române și internaționale. În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustrații, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, ș.a.m.d sunt proprietatea sau sunt licențiate de organizatorii Campaniei Votez pentru Sănătate pentru a fi folosite.

Utilizarea Site-ului și a aplicației

Informațiile publicate corespund realității la momentul înscrierii lor pe Site sau al actualizării diverselor pagini ale Site-ului.

Acțiunile descrise mai jos nu sunt permise în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea organizatorilor Campaniei Votez pentru Sănătate:

a. îndepărtarea însemnelor care identifică dreptul de autor al Votez pentru Sănătate asupra conținutului;
b. modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea în orice mod sau formă, precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea conținutului, în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastră;
c. reproducerea sau stocarea conținutului, precum și trimiterea acestui conținut către orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informației, dacă scopul acestei activități este unul comercial.
Este interzisă orice utilizare a conținutului Site-ului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislația în vigoare. Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email contact@votezpentrusanatate.ro
Organizatorii campaniei Votez pentru Sănătate își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului sau de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut.

Voturile colectate pe site și prin intermediul aplicației au valoare simbolică, neutilizând date cu caracter personal. Datele utilizatorilor care votează pe site sau pe aplicația asociată acestuia nu sunt colectate sau înregistrate în nicio bază de date. Aplicația va fi folosită de organizatorii campaniei, pe perioada desfășurării acesteia, în cadrul evenimentelor sau în spațiul public, cu scopul obținerii de voturi simbolice din partea publicului. 


Comunicări

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observații cu privire la conținutul și structura Site-ului, respectiv pot adresa întrebări la adresa de e-mail contact@votezpentrusanatate.ro, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care să afecteze viața privată, drepturile de proprietate intelectuală, ale campaniei Votez pentru Sănătate și ale organizatorilor acesteia sau ale unor terțe părți, și care nu conțin viruși, derulează campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanț, mailinguri de masă sau orice altă formă de spam. Nu puteți folosi o adresă de e-mail falsă sau să impersonalizați o altă persoană sau entitate.

Declarați și garantati că dețineți sau controlați toate drepturile cu privire la informațiile transmise, că acestea sunt corecte și că utilizarea acestora nu intră în contradicție cu Termenii și condițiile de utilizare, că nu vor cauza daune către o terță parte.